Προφίλ

apofraktiki

ΑΤΤΙΚΗ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ – ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία “Αττική Αποφρακτική” δημιουργήθηκε το 1990, και μέχρι σήμερα έχει εδραιωθεί στον χώρο χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα και εξελιγμένα αποφρακτικά μηχανήματα. Ξεκινώντας με μικρά βήματα ο ιδρυτής και τεχνικός σύμβουλος της εταιρίας Αττική Αποφρακτική – Καραμπλούς Βασίλης έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια σταθερή και ανοδική πορεία. Δίνουμε λύσεις από τα πιο μικρά μέχρι το μεγαλύτερο πρόβλημα αποχέτευσης ή εκκένωσης βόθρων. Χρησιμοποιούμε πιεστικά αποφρακτικά με πίεση που ξεκινάει από 50 έως 240 bar. Είμαστε οι μόνοι στον χώρο που μπορούμε να κάνουμε απόφραξη σιφουνιού, νιπτήρα, μπανιέρας, λεκάνης με πιεστικό μηχάνημα χωρίς να τρυπήσουμε τους σωλήνες όπως παλαιότερα γίνονταν. Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας όλες τις ημέρες του χρόνου, ακόμα και τις αργίες και σαββατοκύριακα για όλο το 24ωρο. Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται και μας συνιστούν ανεπιφύλακτα για κάθε τους πρόβλημα. Γιατί σημασία έχει η δική σας εξυπηρέτηση και η λύση στο πρόβλημά σας.

Η Αττική Αποφρακτική εκτός από Εκκενώσεις Βόθρων, Άντλησης Υδάτων, Αποφράξεις Αποχευτεύσεων ειδικεύεται και σε πάσεις φύσεις :

  • ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους υδραυλικές εργασίες. Το έμπειρο τμήμα των υδραυλικών μας σας εγγυάται σίγουρο και γρήγορο αποτέλεσμα.

  •  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΣΤΕΓΑΝΩΝ ΦΡΕΑΤΙΩΝ

Τα σύγχρονα μέσα που διαθέτουμε, σας εγγυώνται τον τέλειο καθαρισμό του κτηρίου ή της πολυκατοικίας σας.

  • ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ 
  • ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΕΠΟΠΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΓΩΓΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.
Translate »